Start van hoofdcontent

Ajax

nl

EL-bokaal komt aan in Amsterdam

17 april 2013, 20.12 uur · Aangepast 18 april 2013, 16.09 uur

De Europa League-bokaal komt donderdag aan in Amsterdam. De beker maakt de komende weken een rondreis door de stad en de eerste etappe zie je morgen live op AT5.

Vanaf 12:30 uur is AT5 met het programma In de Stad in de Beurs van Berlage aanwezig bij de persconferentie die burgemeester Van der Laan geeft over de Europa League-finale.

Na deze bijeenkomst stapt AT5 met de bokaal én Europa League-ambassadeur Patrick Kluivert op een boot voor een vaartocht naar het Olympisch Stadion. De beker is tot en met 14 mei op verschillende plaatsen in Amsterdam te zien. Liefhebbers kunnen zich laten vereeuwigen met de zilveren trofee. Op 15 mei verhuist de bokaal naar de Arena, waar dan de finale van de Europa League op het programma staat.

Daarnaast zendt AT5 vanaf volgende week maandag een speciaal programma uit rond de bekerfinale en alles wat daarmee te maken heeft. In Trophy Tour volgen we de beker op de voet en zie je reportages van alle activiteiten die om de Europa League-finale georganiseerd worden.

In de Stad met Patrick Kluivert: Donderdag vanaf 12:30 uur op AT5
Trophy Tour: Vanaf 22 april elke week om 17:30 uur op AT5