Start van hoofdcontent
nl

Gigi Ravelli gespot met jonge miljonair

19 juni 2013, 14.41 uur · Aangepast 20 juni 2013, 00.51 uur

Soap-actrice Gigi Ravelli is afgelopen weekend gespot in De Pijp met een jonge miljonair...

Dat weet Showvandaag te melden op de dag dat Gigi (die volgens haar paspoort Willeke Ravenschout schijnt te heten) in het AD vertelt over haar ex-vriendje.

De meneer met wie ze werd gespot in De Pijp is volgens Showvandaag een jonge miljonair die ook opgenomen is in een rijke-mensen-lijstje van Quote.

In het AD zegt ze vandaag juist nog moeite te hebben met haar vrijgezellenleventje. Een maand geleden dumpte ze namelijk haar vriendje. 'Ik vond het een eng idee om 's avonds alleen thuis te komen en zonder iemand naast me op de bank televisie te kijken', zegt ze.

'Hij is zo’n goede jongen, zo lief. Waarom zeur ik dan zo? Waarom wil ik altijd meer?', vraagt ze zich af.  'Als je op een gegeven moment niet meer de speciale connectie met iemand voelt, kun je daar in blijven hangen, maar het is sterker om wel de beslissing te nemen. Voor hem was het in eerste instantie heel moeilijk omdat hij dacht: Ik hou heel veel van je en jij van mij, dan is het toch goed?'

Stel de miljonair valt tegen, dan overweegt ze terug te keren naar haar ex. 'We zijn nog steeds elkaars beste vrienden. Ik heb hem vorige week nog gezien. Vanochtend heb ik hem gebeld en dan is het gewoon gezellig', aldus Gigi die eerder al het volgende zei over haar ex: 'We hebben het nog steeds heel fijn en heel gezellig samen. Wie weet komt het ooit nog goed.'