Start van hoofdcontent

Stad

nl

Roeivereniging rouwt om verongelukte leden

19 juli 2014, 12.07 uur · Aangepast 23 juli 2014, 09.32 uur

Het bestuur van roeivereniging Skøll uit Oost heeft een bericht op de website geplaatst waarin zij medeleven betuigt met vrienden en familie van twee van leden van de club. Beiden kwamen om bij de vliegramp in Oekraïne.

Het gaat om Laurens van der Graaff (1984) en Karlijn Keijzer (1989). Zij waren aan boord van vlucht MH17, op weg naar hun vakantiebestemming. Het vliegtuig stortte donderdag neer in het oosten van de Oekraïne. 

Het bestuur van Skøll schrijft dat het nieuws hard is aangekomen bij de roeivereniging. De twee waren actieve leden van de club. Van der Graaff was in seizoen 2008-2009 voorzitter van Skøll. Keijzer kwam uit als wedstrijdroeister en was afgelopen seizoen coach van een team dat uitkwam in de categorie Middengroep Zwaar.

Het stel heeft elkaar leren kennen bij de roeivereniging. Bij Skøll is zaterdagmiddag een condoleance te tekenen. Ook is er gelegenheid voor leden om samen te komen en te praten over het verlies.

Geert Groote College
Van der Graaff werkte aan het Geert Groote College in Zuid. De school heeft een bericht op de website geplaatst waarin gemeld wordt dat het college maandag open is voor medewerkers, leerlingen, ouders en verzorgers om over het verlies te praten.