Start van hoofdcontent

Stad

nl

The Jackson Four eren broer op Zuidas

30 juli 2014, 14.33 uur · Aangepast 30 juli 2014, 21.21 uur

Het duurde even maar vanmiddag stonden Tito, Jackie, Jermaine en Marlon Jackson dan toch voor het enorme billboard met foto van hun overleden broer Michael op de Zuidas.

Tientallen fans en kantoormedewerkers waren vol verwachting naar het Gustav Mahlerplein in de hoofdstad gekomen om een glimp op te vangen van de beroemde familie. Sommigen waren zelfs uitgedost als de op 25 juni 2009 overleden King of Pop. Ook voor de ramen van de kantoortorens rond het plein hadden zich vele nieuwsgierigen verzameld.

De fans moesten er even op wachten, maar ruim een halfuur later dan aangekondigd, kwamen de broers onder luid gejuich het plein opgereden. Ze zwaaiden uitbundig naar de fans, bedankten iedereen voor de aanwezigheid en support en brachten hun overleden broer in herinnering. 'Er zal altijd maar één Michael Jackson zijn. Hij was een fantastisch mens. Dankzij jullie blijft de herinnering aan hem in leven.'

Het herdenkingsbord staat daar sinds 25 juni, de vijfde sterfdag van Michael Jackson en blijft daar nog tot medio augustus. Vanavond zullen de broers van Michael Jackson optreden in Paradiso.