Cillessen en Veltman in basis winnend Jong Ajax

11 augustus 2014, 22.10 uur · Aangepast 12 augustus 2014, 12.45 uur

Met WK-gangers Joël Veltman en Jasper Cillessen treedt Ajax vanavond thuis aan tegen Telstar voor de start van de Jupiler League.

Gisteren gaf het eerste van Ajax het goede voorbeeld door het eerste duel van de Eredivisie met 4-1 van Vitesse te winnen. Vanavond probeert ook Jong Ajax om thuis de Jupiler League goed te starten.

Update 21.55 uur: Ajax wint
Onder veel belangstelling treedt Ajax op de Toekomst aan tegen Telstar voor de start van de competitie. In de eerste helft is het Menig die de Amsterdammers op voorsprong zet (1-0).

Na de rust bouwt Ajax de voorsprong uit. Opnieuw is het menig die met een schitterend schot via de paal het net vindt (2-0). Telstar is nog niet bekomen van de goal als Andersen eerst hard op de handen van keeper Varkevisser schiet en in tweede instantie wel de doelman weet te passeren en de eindstand bepaalt (3-0).