Start van hoofdcontent
nl

Dave R. weer op vrije voeten

17 augustus 2014, 13.37 uur · Aangepast 18 augustus 2014, 14.18 uur

Dave Roelvink is na een paar nachten in de cel, weer op vrij voeten.

Vader Dries Roelvink stond hem op te wachten en een emotionele, innige omhelzing volgde. 'In de auto naar Amsterdam heb ik niet veel tegen hem gezegd en Dave maar even bij laten komen. Hij vertelde alleen dat hij zich erg eenzaam had gevoeld', vertelt Dries aan De Telegraaf.

Dave wordt verdacht van een brutale roof. Samen met vrienden was hij op bezoek in de villa van de ouders van de 21-jarige Melissa, die hij tijdens het uitgaan ontmoette. Daar werd naar verluidt voor 50.000 euro aan iPads, horloges, een kostbare ring en sjaals van Louis Vuitton gestolen.

'De verhoren waren intensief maar ik heb steeds vastgehouden aan wat er in mijn ogen echt is gebeurd. Ik ben wel op de slaapkamer geweest waar de spullen zijn geroofd, maar was ook in de naastgelegen badkamer. In de periode dat ik daar was had iedereen die in het huis was toegang tot de slaapkamer', zegt Dave.

Sex tape
Vandaag verscheen op internet ook nog een 'sex tape' van Dave die in een bubbelbad verwend wordt door een dame. Het filmpje zou voor de diefstal gemaakt zijn. Vrienden van Dave zouden de ouders van het meisje hebben gechanteerd met het filmpje, in de hoop dat ze dan geen aangifte zouden doen van de diefstal.