Start van hoofdcontent
nl

Juridische stappen als tweede sekstape Roelvink openbaar wordt

21 augustus 2014, 23.32 uur · Aangepast 22 augustus 2014, 18.57 uur

Als de tweede sekstape van Dave Roelvink en Melissa Pach openbaar gemaakt wordt, dan stapt de familie van Melissa naar de rechter. Dat laat de familie Pach vandaag weten in een verklaring.

De familie heeft een particulier recherchebureau ingeschakeld om onderzoek te doen naar het tweede filmpje. In de verklaring zegt de familie: 'Wanneer het filmpje openbaar wordt gemaakt, dan zal de dader civiel aanpsrakelijk worden gesteld. Ook zal hij of zij meteen moeten boeten om het filmpje van internet te laten verdwijnen'. Een woordvoerder van de familie laat aan Shownieuws weten dat de maker van het filmpje aan de hand van tatoeages te herkennen is.

Dave zat afgelopen week een paar dagen vast, omdat verdacht wordt van betrokkenheid bij diefstal van sierraden en andere waardevolle spullen. Die diefstal vond plaats in het huis van de familie Pach, waar Roelvink met een paar vrienden en Melissa, een afterparty hield.

Afgelopen zondag dook er een filmpje op, waarop te zien is dat Dave seks heeft met Melissa in het bubbelbad van haar ouders. De ouders van Melissa zouden met het filmpje gechanteerd zijn. Inmiddels is er dus ook een tweede filmpje opgedoken.