Start van hoofdcontent
nl

Roelvink haalt huis uit verkoop vanwege Dave

27 augustus 2014, 22.09 uur · Aangepast 28 augustus 2014, 17.04 uur · Foto: Frank Buis/AT5

Zanger Dries Roelvink heeft de verkoop van zijn huis even uitgesteld. De zanger heeft het momenteel te druk met zijn zoon. Die wordt in verband gebracht met diefstal en het maken van verschillende sekstapes.

Tegen de website bekendeburen.nl zegt Dries: 'Op dit moment staat mijn hoofd hier niet naar. Ik ben met Dave bezig met wie ik veel gesprekken voer en voor wie ik een steun wil zijn. Het verkopen van het huis komt later wel weer. Nu even niet'.

Overigens staat het huis van Roelvink in Landsmeer al meer dan vier jaar te koop en is de vraagprijs al verlaagd van 325.000 naar 269.000 euro. Dries zou net van plan geweest te zijn om de prijs opnieuw te verlagen toen zijn zoon in de publiciteit kwam.

Dave Roelvink wordt mede verdacht van het stelen van 50.000 euro aan spullen uit een villa, waar hij samen met vrienden een afterparty bijwoonde. Ook is hij te zien op twee video's waarop hij seks heeft met Melissa, de dochter des huizes. Met die sekstapes zou de familie van Melissa zijn afgeperst.