Start van hoofdcontent

Stad

nl

Politie op zoek naar overvallers tankstation Stadionplein

2 september 2014, 23.24 uur · Aangepast 5 september 2014, 12.36 uur

De politie is op zoek naar twee mannen die op 14 april een tankstation aan het Stadionplein overvielen. Bij hun overval gebruikten de mannen vuurwapens.

Op de betreffende dag komen de mannen om 7:38 uur met snelle pas de shop van de benzinepomp binnen. Ze lopen direct door naar achteren. Daar bedreigen ze een medewerkster met vuurwapens. Een andere medewerkster moet de kassa’s openen. De mannen vertrekken met een zwarte tas vol geld via een achteruitgang. In totaal zijn de overvallers zo'n twee minuten binnen geweest.

Eén van de overvallers rent vervolgens in de richting van het Stadionplein. Het is niet duidelijk in welke richting de andere man vlucht. De politie laat weten dat kort na de overval op het Stadionplein papiergeld is gevonden. De daders zouden dit geld op hun vlucht mogelijk verloren hebben. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben.

Op vrijgegeven beelden van de bewakingscamera zijn de twee mannen moeilijk herkenbaar. Ze droegen donkere kleding, petten, handschoenen en een sjaal voor hun gezicht.