PSG komt met slechte generale naar Ajax

13 september 2014, 21.58 uur · Aangepast 21 september 2014, 15.13 uur

Paris Saint-Germain heeft een slechte generale repetitie gedraaid in de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Ajax, van komende woensdag. Tegen Stade Rennes wist PSG niet verder te komen dan 1-1.

Voor de club uit Parijs is dat alweer het derde gelijkspel van dit seizoen. PSG kwam vlak voor rust nog wel op voorsprong via verdediger Zoumana Camara, die scoorde na een assist van oud-Ajacied Gregory van der Wiel. Na 10 minuten in de tweede helft kwam de thuisploeg op gelijke hoogte.

Van der Wiel zei eerder deze week nog dat Ajax op papier geen kans heeft tegen zijn huidige club. Bij Paris Saint-Germain speelt nog een andere oud bekende van Ajax. Het is goed mogelijk dat Zlatan Ibrahimovic komende woensdag weer terugkeert in de Arena.