Start van hoofdcontent

Stad

nl

Ancilla Tilia is de stem van de stad

2 oktober 2014, 15.13 uur · Aangepast 3 oktober 2014, 11.31 uur

Elke week vertelt een bijzondere Amsterdammer zijn of haar verhaal over de stad via @Ikben020.

Deze week is het de beurt aan presentatrice, privacy-activiste en oud-model Ancilla Tilia, die zich uiteraard eerst even voorstelt. 

Hoi Ancilla! Wie ben je, en waar kunnen we je van kennen? 
Ik ben Ancilla Tilia, ik ben voormalig model, presentatrice en privacy activiste. Je kunt me ook kennen van Expeditie Robinson dit jaar en ik was dit jaar kandidaat-gemeenteraadslid voor de Piratenpartij!

Waar woon je ongeveer, en hoe lang al? 
Ik woon nu 10 jaar in Amsterdam en ben een echt Amsterdam West-meisje. Ik woon samen met mijn twee kale Sphynxkatten: Dita en Calvus.

Wat kunnen we van je verwachten als @Ikben020? 
Ik ben fervent vegetariër en zal dus veel tweeten over de beste vega-adresjes van Amsterdam. Daarnaast zal ik uiteraard ook mijn blik op de stad delen als iemand die vaak in het buitenland zit en mijn zorgen delen over de toenemende privacy-schendingen in de stad.

Meer Ancilla? Kijk donderdagmiddag naar Smaakmakers op AT5 en natuurlijk via @Ikben020. Meer over @Ikben020 en een overzicht van eerdere schrijvers vind je hier. 

Zometeen te gast bij @AT5's 'Smaakmakers', zin in :) vanaf vandaag zal ik ook een weekje gast-tweeter zijn voor @Ikben020. Volg me daar!

— Ancilla Tilia (@ncilla) October 2, 2014