Start van hoofdcontent

Stad

nl

Telefoonverkoper gestoken en geslagen bij overval in Noord

25 oktober 2014, 23.41 uur · Aangepast 28 oktober 2014, 10.55 uur · Foto: Martin Damen

Twee overvallers hebben zaterdagavond een medewerker van een belwinkel aan de Banne Buikslootlaan in Noord gestoken en geslagen.

Het gebeurde rond 21.00 uur. De overvallers hadden bivakmutsen op en waren gewapend met een groot vleesmes en een vuurwapen. De verkoper werd in zijn arm gestoken en werd met een pistool op zijn hoofd geslagen. De eigenaar van de winkel vertelt aan AT5 dat hij veel bloed zag in zijn zaak toen hij gealarmeerd was.

De daders hebben een klein geldbedrag buit kunnen maken en zijn gevlucht. De politie is, onder andere met een helikopter, op zoek naar hen gegaan. Ook werd er een Burgernetmelding verstuurd. 

Ambulance
De overval is vastgelegd door een beveiligingscamera die in de winkel hangt. 'Als het voor het onderzoek nodig is, dan zullen die beelden volgende week vertoond worden in Bureau020', aldus een politiewoordvoerder zaterdagavond. 

De medewerker is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet de eerste keer dat de winkel overvallen werd. De vorige keer maakten overvallers ook een kleine buit.