Start van hoofdcontent

Stad

nl

Jaar cel geëist voor poging doodslag verhuizers

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 29 januari 2015, 09.26 uur · Foto: Stockbeeld. Martijn van Exel via Flickr.

Tegen de vrouw die in maart 2013 met haar Mercedesbusje op twee verhuizers op de Egelantiersstraat zou zijn ingereden, is gisteren een jaar cel geëist.

Van die eis is een half jaar voorwaardelijk, schrijft De Telegraaf. De vrouw stond spullen in te laden toen de twee mannen met hun verhuiswagen wilden parkeren op de voor hen gereserveerde parkeerplek. De vrouw stond met haar busje in de weg, maar zou verbolgen en agressief hebben gereageerd op de verzoeken van de verhuizers om haar busje te verplaatsen. Op een gegeven moment zou zij zijn weggereden in haar busje, over de spullen van de verhuizers heen. Toen de mannen verhaal wilden halen zou zij op hen zijn ingereden.

De Telegraaf sprak met de verdachte, Natasja. 'Het is heel heftig als je dat ten laste wordt gelegd, vooral als je het gevoel hebt dat het totaal anders is gegaan', vertelt ze. Volgens haar was het niet nodig om haar auto te verplaatsen, omdat de verhuizers er makkelijk vanaf de andere kant bij konden. Een van de verhuizers kwam volgens haar verhaal halen, waarna ze is weggereden. De andere verhuizer zou daarop nog geprobeerd hebben haar autoruit in te slaan. 'Ik was doodsbang.'