Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajax-supporters doneren ruim 8.500 euro voor doodziek 'F-Side-kindje'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 11 mei 2015, 22.22 uur · Foto: Facebook / Nathaniels Overwinnings Pagina

Ajax-supporters, die zondag rond de wedstrijd Ajax - Cambuur bij de ArenA collecteerden voor de doodzieke Nathaniël Roggeveld, hebben 8.588 euro opgehaald. De familie van de jongen had op meer gehoopt, maar is erg blij met de opbrengst.

De tweejarige jongen lijdt aan een zeer agressieve vorm van kanker, waarvoor hij behandeld moet worden door artsen in Amerika. Daar is zo'n 100.000 euro voor nodig, waar de familie via een website nu, inclusief de collecte bij de ArenA, zo'n 90.000 van heeft opgehaald.

Supportersvereniging AFCA en de F-Side hebben zich de afgelopen maanden ingezet voor het kindje, zo werden er naast de collecte, ook Ajax-curiosa verzameld voor een veiling. De familie van de jongen is de Ajacieden dankbaar: 'Nathaniel is echt een F-Side-kindje geworden', liet zijn oom eerder aan AT5 weten.

UPDATE: De familie van Nathaniel laat inmiddels op Facebook weten dat het gaat om een tussenstand, nog niet al het geld is geteld. Er is dus meer geld opgehaald dan de vermeldde 8.588 euro.

Lees ook: Supporters collecteren voor doodziek F-Side-kindje

 

Lieve vrienden van Nathaniël.Ik heb dit bericht even aangepast.Het bedrag wat net genoemd was van €8588Is slechts...

Posted by Nathaniels overwinnings pagina on Monday, May 11, 2015