Start van hoofdcontent

Stad

nl

15-jarige Romy Mellody vermist

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 27 mei 2015, 22.11 uur

Romy Mellody Duivesteijn, een 15-jarig meisje uit Almere is sinds eergisteren vermist. Haar familie vermoedt dat ze in Amsterdam is.

De familie is erg ongerust, mede omdat Romy Mellody licht verstandelijk gehandicapt is. De familie zegt dat het meisje daarom gemakkelijk te beïnvloeden is.

Romy is 1.75 m lang, heeft een gezet postuur, blond haar tot op haar schouders en blauwe ogen. Op de dag van vertrek uit het huis had ze een korte zwarte jas aan met een dikke bontkraag, Nike-gympen met de kleuren grijs, paars en groen en een zwart met crème-kleurige damestas. Romy heeft een tongpiercing, en een tatoeage aan de binnenkant van haar onderarm waar haar naam op staat. Ook heeft ze twee tatoeages op haar bovenbeen in de vorm van twee lotusbloemen.

Volgens haar moeder is ze om 11.00 uur vertrokken uit Almere. Ze was in een vrolijke stemming. Ze zou met een vriend gaan eten en om 21.00 uur terugkomen. Maar dat is dus niet gebeurd. Haar telefoon staat uit, ze heeft geen geld of bankpas bij zich en ook geen OV-kaart.