Start van hoofdcontent
nl

'Drank & Drugs' rapper Lil' Kleine krijgt flinke klappen

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 26 juni 2015, 14.16 uur

Op Youtube is een filmpje opgedoken waarin te zien is dat rapper Lil' Kleine, bekend van de hit 'Drank & Drugs', een aantal harde klappen krijgt.

Op het filmpje is te zien hoe Lil' Kleine in gevecht raakt met een jongen die een paar koppen groter is. Vervolgens wordt hij tegen een muurtje gedrukt en wordt er verder geknokt. Aan de beelden te zien lijkt er gevochten te zijn in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum. Wanneer Lil' Kleine de klappen heeft gekregen is niet duidelijk.

De manager van Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet, gaf vandaag een reactie aan AT5. 'Jorik is zoals het filmpje toont in een vechtpartij verzeild geraakt waarbij hij is aangevallen door een vooralsnog onbekende man, van twee koppen groter.' Volgens de manager is de aanleiding van de vechtpartij niet geheel duidelijk, maar zou Lil'Kleine het opgenomen hebben voor een meisje.

'Met Jorik gaat het gelukkig beter dan ooit, want de schade is zeer beperkt gebleven en Drank & Drugs staat vandaag voor de tweede week op nummer 1', zo zegt zijn manager tegen AT5.