Start van hoofdcontent
nl

Sterren Magic Mike vinden zichzelf géén sekssymbolen

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 2 juli 2015, 15.44 uur

In Tuschinski ging gisteravond de film Magic Mike XXL in première.

En, zoals je van een film met aantrekkelijke strippende mannen mag verwachten, stonden er al vanaf de vroege morgen uitzinnige dames voor de deur. En toen de zwarte loper dan daadwerkelijk gevuld werd met Hollywoodsterren, ging het dak er helemaal af. 

'Het is nogal overweldigend, al die gillende meisjes', aldus acteur Joe Manganiello. 'Wat een manier om Amsterdam te zien!' Collega-actrice Jada Pinkett Smith genoot ook zichbaar, al was het maar van alle knappe mannen om haar heen. 'Ik heb de beste baan ooit. Of ik een favoriet heb? Nou, ik mag ze allemaal wel. Het liefst zou ik een stukje van elk van hen nemen en er één man van maken'. 

Bescheidenheid was de acteurs gelukkig niet vreemd. 'Ik heb mezelf nooit zo als een sekssymbool gezien', aldus Adam Rodriguez. 'Maar het is wel leuk om te horen natuurlijk en natuurlijk zie ik al die gillende meisjes hier. Die zullen wel blij zijn met wat ze in de film te zien krijgen. De fans hier zijn echt awesome. En de stad is ook te gek, ik ben hier al vaak geweest!'