Start van hoofdcontent

Stad

nl

Vrachtwagen stort van viaduct op A10

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 27 juli 2015, 13.23 uur

Op de A10 is vanochtend vlakbij knooppunt Amstel een vrachtwagen dwars door een vangrail gereden en op een lager gelegen weg terechtgekomen.

Rond 6.30 uur raakte de vrachtwagen een personenauto en schoot vervolgens door de vangrail. De vrachtwagen kwam op de lager gelegen Johan Muyskenweg terecht, de personenwagen bleef, net aan, op de hoger gelegen weg achter.

Op het ongeval kwamen verschillende hulpdiensten af. Er vielen twee gewonden. Zowel de bestuurder van de vrachtwagen als de bestuurder van de personenauto raakte lichtgewond. Beiden kunnen vandaag weer naar huis. 

Onderzoek
De politie weet niet wat er precies is gebeurd. 'De vrachtwagen en auto zijn met elkaar in aanraking gekomen. Verder moeten we nog onderzoeken wat er is gebeurd. Als het mogelijk is gaan we de beide bestuurders horen', aldus de politie. Het verkeer moest worden omgeleid. Het vangrail wordt gerepareerd. Dit gaat naar verwachting tot 13.00 uur duren.

Tja. Op knp. Amstel én A9 zijn vangrails gesneuveld. RWS repareert eerst Amstel (tot 13u, foto) daarna A9 (tot 16u). pic.twitter.com/7c76fOkzSM

— VID (@vid) 27 juli 2015