Start van hoofdcontent

Cultuur

nl

Afgelast festival Klamme Handjes gaat toch door

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 30 juli 2015, 14.17 uur

Het door de storm geteisterde festival Klamme Handjes gaat deze zomer toch nog plaatsvinden. De nieuwe datum voor het festival is 6 september, op dezelfde locatie als waar het zaterdag allemaal had moeten gebeuren: het Diemerbos

'Zon of geen zon, regen of geen regen en wind of geen wind, zondag 6 september gaat het gebeuren', meldt de organisatie donderdag. Zaterdag werd het festival nog afgelast vanwege de zomerstorm die over Nederland trok. Op een fotoreportage, gemaakt door de THUMP, is te zien dat het festivalterrein in het Diemerbos er gehavend bijligt. 

Afgelopen zaterdag vond de organisatie nog onderdak in de De Marktkantine. Enkele artiesten van de line-up gaven daar acte de présence en draaide tot zondag in de vroege uurtjes voor het publiek. De line-up voor 6 september blijft nagenoeg hetzelfde. 

Feestgangers die toch naar De Marktkantine zijn geweest kunnen een nieuw kaartje voor 7,50 euro halen. Niet gebruikte kaartjes blijven geldig voor de nieuwe datum. Festivalgangers die op 6 september niet kunnen krijgen geen geld terug. De organisatie adviseert hen om hun kaartje via TicketSwap te verkopen.