Start van hoofdcontent
nl

Gordon: 'Van achter aangereden worden normaal niet zo erg'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 7 september 2015, 00.31 uur

Gordon heeft van zich laten horen na het zware ongeluk waar hij bij betrokken is geraakt op Mykonos. 'Van achter aangereden worden vind ik op een Grieks eiland nooit zo erg, maar niet op deze manier', aldus de zanger op zijn Facebook.

'Lieve schatten, met tranen in mijn ogen lees, zie en hoor ik alle berichten naar aanleiding van het ongeluk wat ik had in de nacht van donderdag op vrijdag. Wat een heerlijke vakantie moest worden, na een intensief halfjaar van keihard werken, eindigde voor mij in een nachtmerrie', schrijft de zwaargewonde zanger.

Hij vervolgt: 'Ik liep terug naar mijn hotel en het enige wat ik nog weet is dat ik wakker werd op een traumakamer. Voor ik het wist lag ik in een ambulancevliegtuig naar Athene. Ik ben het hele stuk kwijt van na de klap, ben zo vreselijk geschrokken maar ben in goede handen. Heb vreselijk veel pijn maar ik leef!'

Lees ook: Gordon in Grieks ziekenhuis na ongeluk

De 47-jarige Gordon zegt graag naar huis te willen. Vanwege de gebroken ribben is het vliegen gevaarlijk, schrijft hij.  De auto die de zanger van achter aanreed is na het ongeluk doorgereden. De Griekse politie zou een onderzoek zijn begonnen.