Start van hoofdcontent
nl

Madonna ruim op tijd vertrokken maar alsnog te laat

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 7 december 2015, 00.53 uur · Foto: MS Bronwater

Voor de mensen die in de Ziggo Dome staan te wachten op Madonna, ze is om half zes vertrokken uit het Amstel Hotel dus ze zou de aanvangstijd van 21.00 uur moeten kunnen halen.

Er was zaterdag bij het eerste concert van 'The Queen of Pop' sprake van enige irritatie onder fans toen het maar duurde en duurde voordat Madonna haar show begon. Uiteindelijk kwam ze om 22.00 uur met veel spektakel per kooi de Ziggo Dome binnen. Fans waren van tevoren al gewaarschuwd voor het gebrek aan punctualiteit van Madonna en werden opgeroepen om vooral met de auto te komen.

Lees ook: Madonna-fans wachten ruim een uur op Queen of Pop

We weten niet wat er tussen het Amstel Hotel en Ziggo Dome nog op de agenda staat, of dat er in de zaal nog bijvoorbeeld gesoundcheckt moet worden, maar ze is tussen 17.00 uur en 17.15 vertrokken. Het tweede concert is ook de laatste in Nederland van Madonna's Rebel Heart Tour, na het concert pakt ze meteen het vliegtuig naar Parijs.

Lees ook: Voor de zestiende keer naar Madonna: 'Je hoopt de Unapologetic Bitch te worden'

Update 21.50 uur: Helaas, ook vanavond wordt het geduld van de fans op de proef gesteld. Madonna kwam uiteindelijk om 22.10 uur opdraven:

@AT5 Nope. Geschoten om 21.45 uur. #madonna pic.twitter.com/BUMxDfE6u0

— Friso Huizinga (@frisohuizinga) December 6, 2015