Start van hoofdcontent
nl

Albert Verlinde moest in de rij staan bij de V&D

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 24 december 2015, 23.05 uur · Foto: RTL Boulevard

Albert Verlinde heeft onlangs zelf meegemaakt hoe het is om een burger te zijn. 'Ik stond heel lang in de rij op een enorme verdieping met maar één cassière.' In zijn programma RTL Boulevard liep Verlinde woensdag leeg over zijn ervaring in een V&D in de stad.

'Ik vond het echt vreselijk. Ik dacht: ik ga de V&D binnen, nieuw huis in Amsterdam, ik ga een pannenset kopen', begint de presentator zijn relaas over de winkelketen. Verlinde verklaart dat hij heel lang in de rij moest staan bij een kassa waar maar één cassière achter stond. Voor de gemiddelde Amsterdammer een standaard ervaring op de zaterdagmiddag bij elke gemiddelde supermarkt.

Lees ook: Klanten V&D boos en bezorgd: 'Kan mijn cadeaubon niet inwisselen'

De RTL-presentator vervolgt (vanaf 4:00): 'Ik zei: "ik wil graag die pannenset". Dus ze zegt: "dan moet u hem gaan halen."' Dus moest de RTL-coryfee helemaal de rij uit om de bewuste pannenset zélf uit de winkel te halen, om vervolgens weer terug te keren naar de gewraakte rij. 'Loodzwaar. Dus ik wil achteraan staan. En in plaats van dat ze zegt: 'goh, ik loop even mee en ik pak hem'. Nee hoor! Dus toen dacht ik op een gegeven moment, zoek het lekker uit met je pannenset.' Dus Albert Verlinde kan het waarschijnlijk best begrijpen dat de winkelketen bijna failliet is: 'Als je dat een paar keer meemaakt bij een winkelketen, dan ben je eerlijk gezegd klaar.'

Lees ook: V&D krijgt uitstel van betaling

Het is niet bekend of Albert Verlinde nu een pannenset in zijn nieuwe woning heeft.