Start van hoofdcontent

Stad

nl

Rechtbank: Massagesalon Mei Yu en MiMi terecht dicht na vondst spermasporen

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 22 januari 2016, 09.04 uur · Foto: Thomaswanhoff

Massagesalon Mei Yu en MiMi moeten van de rechter gesloten blijven. De salons waren naar de rechter gestapt, omdat zij het niet eens waren dat de gemeente hun deuren had gesloten na de vondst van spermaresten. Vorige week oordeelde de rechter hetzelfde over massagesalon Azië Massage.

Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de eigenaresse van Mei Yu Massage aan de Rozengracht werden er maar twee druppels sperma van twee verschillende mannen gevonden, wat volgens haar niet in verhouding staat tot de tientallen wekelijkse bezoekers. Ook vond zij dat dat zij niet verantwoordelijk kan zijn voor ongeoorloofde zelfbevrediging van mannen. Zij stelde dat op toiletten van ziekenhuizen ook regelmatig spermasporen worden gevonden.

Lees ook: Rechter: sluiten massagesalon om spermasporen terecht

De eigenaresse van Mimi Massage aan de Ceintuurbaan betoogde ook dat zij niet verantwoordelijk kon worden gehouden voor zelfbevrediging. Ondanks dat er bij de salon spermaresten werden aangetroffen op de muren, vloer, plinten en op tissue in de prullenbak. Het NFI concludeerde dat de sporen afkomstig waren van zeker vier verschillende mannen. Bij controle vorige jaar oktober werden er bovendien twee mannen geheel naakt gemasseerd, maar klanten hebben verklaard dat er geen seksuele diensten werden aangeboden.

De rechter acht zelfbevrediging echter niet erg waarschijnlijk en meent dat er bij beide salons sprake is van seksuele handelingen. Op verschillende websites staan tevens recensies van de handelingen van de meisjes van Mei Yu. Volgens de rechter zegt het niets dat er maar twee druppels sperma zijn gevonden, omdat de massageruimtes regelmatig worden schoongemaakt.

Lees ook: Geen happy-end voor 16 massagesalons, zaken dicht na vondst sekssporen