Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Gaat Ajax met drie Andreaskruizen op de borst spelen?

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 28 april 2016, 23.09 uur · Foto: Voetbalshirtjes.com

Is dit hem dan? Het uitshirt van Ajax voor volgend seizoen?

De website Voetbalshirtjes.com is er behoorlijk zeker van. Vorig jaar hadden ze het ook al voor de officiële bekendmaking bij het rechte eind.

Als de informatie en foto's kloppen speelt Ajax dus komend seizoen niet in een fluorescerend shirt, maar in een zwart shirt met ronde hals. Tevens staan er drie grote Andreaskruizen op de borst. Uiteraard van het wapen van Amsterdam. De mouwen zijn 'Bold Onix', een grijstint en de strepen van Adidas op de mouwen zijn Clear Aqua.

Voetbalshirtjes.com heeft ook direct maar de thuisshirts online gegooid. Uiteraard in het vertrouwde rood en wit. De strepen van Adidas zijn verplaatst naar de zijkant van het shirt en de witte mouwen hebben een dun rood randje aan de onderkant. Verder is de ronde hals vervangen door een opvallende v-hals. Bij zowel het thuis- als het uitshirt zit in de nek een soort vlaggetje. Op het thuisshirt is deze rood en zwart met drie witte Andreaskruisen. 

En dit is het nieuwe #Ajax thuisshirt 2017https://t.co/7iOW53Qi0m#ajaxshirt #AFCA #amsterdam #thuisshirt #RT pic.twitter.com/pKkGnhhwJQ

— voetbalshirts (@voetbalshirtjes) April 28, 2016