Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajacieden weer op De Toekomst na vakantie

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 27 juni 2016, 21.08 uur

Het nieuwe seizoen voor Ajax is vandaag begonnen. Alle spelers, behalve Milik want die is nog met Polen op het EK, kwamen vandaag naar sportpark De Toekomst om wat testjes af te werken.

De nieuwe trainer Peter Bosz hebben de spelers nog niet gesproken, hij was vandaag ook aanwezig maar bezig met andere dingen. Daley Sinkgraven: 'Ik heb hem nog niet gezien, maar dat zal morgen wel gebeuren' en Vaclav Cerny had hetzelfde: 'Ik zag hem wel lopen, maar heb hem niet gesproken'. 'Hij zal wel druk bezig zijn met de staf. Wij hebben wat tests gedaan en morgen zullen we elkaar wel zien', aldus aanvaller Amin Younes.

Lees ook: Cerny: 'Ik had genoeg van vakantie, dus ik ben een week eerder begonnen'

Bosloop
Donny van de Beek heeft er zin in: 'Na 4, 5 weken niets doen heb ik weer in het nieuwe seizoen. Morgen bosloopje, dat wordt mijn eerste. Dus dan gaan we even het gas erop gooien.' Dinsdag gaat de selectie naar het Amsterdamse Bos voor de jaarlijkse bosloop. Woensdag is de eerste officiële training om 11 uur, diezelfde dag om 14.00 uur wordt de nieuwe trainer Peter Bosz gepresenteerd aan de media.