Start van hoofdcontent

Stad

nl

Naoufal F. verdacht van vechtpartij in Jimmy Woo

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 1 juli 2016, 16.41 uur · Foto: RTE News

Naoufal F. en Khalid J. worden verdacht van betrokkenheid bij een wilde vechtpartij in de Jimmy Woo. Naoufal F. was eerder verdachte in de liquidatiezaak van de Staatsliedenbuurt.

De twee zouden betrokken zijn geweest bij een flinke knokpartij in de club in oktober 2012. De ruzie zou om een meisje zijn gegaan. Volgens Het Parool zou één van de slachtoffers aan zijn haar naar de grond zijn getrokken en vervolgens neergeslagen toen hij op zijn knieën zat. Vervolgens zou hij weer aan zijn haar omhoog zijn getrokken en weer neergeslagen. Een ander slachtoffer kreeg een elleboog tegen de kaak. Anderen kregen stompen op hun hoofd, benen en rug.

Naoufal F. moet in oktober samen met Khalid J. voorkomen. Tijdens de vechtpartij had hij 10.000 euro bij zich. Hij wordt ook verdacht van het witwassen hiervan en het maken van een vals paspoort in 2014. Naoufal zit op het moment vast in Ierland. Hij werd door de politie in Dublin aangetroffen in een appartement van de Ierse maffia. Justitie heeft gevraagd om zijn overlevering.

De twee ontkennen beide iets te maken te hebben met de knokpartij in Jimmy Woo.