Start van hoofdcontent

Stad

nl

'Soufyan Essabaouni mogelijk aangezien voor neef en daarom ontvoerd'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 11 juli 2016, 19.30 uur

Een opvallende wending in de zaak rond de mysterieuze verdwijning van de 21-jarige Soufyan Essabaouni uit Slotervaart. Hij is mogelijk voor zijn neef aangezien, die actief zou zijn in de drugshandel, Essabaouni zou daarom ontvoerd zijn.

Essabaouni is sinds donderdagnacht spoorloos verdwenen, de politie zei gisteren ernstig rekening te houden met een ontvoering. Op bewakingsbeelden is te zien hoe Essabaouni in Zwanenburg uit zijn auto, de Audi A1 van zijn neef, vlucht nadat hij is klemgereden.

Werkzaam bij AH 
De mannen uit de andere auto openen vervolgens het vuur op Essabaouni. Wat er daarna met hem gebeurd is, is nog een raadsel. Het Parool schrijft vandaag dat de neef van Essabaouni, Mohamed Essabaouni, een partner in de drugshandel is van Wendel Meijer. Meijer werd dinsdag in Zaandam door drie mannen een auto ingesleurd en ontvoerd. 

De familie van Soufyan begrijpt er helemaal niets van. Soufyan werkt bij een supermarkt in Zuid en staat bekend als een rustige jongen. 'Het versterkt het beeld dat hij slachtoffer is geworden van een persoonsverwisseling', schrijft de krant.

Lees ook: Vermiste Soufyan Essabaouni uit Slotervaart beschoten en mogelijk ontvoerd