Start van hoofdcontent

Stad

nl

Man krijgt verrassing van vrouw in de ambulance in Noord: 'Je wordt papa!'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 23 juli 2016, 15.27 uur

Een agente uit Noord maakte pas geleden wel iets heel bijzonders mee. Ze werd naar een scooterongeluk bij de McDonald's in Noord gestuurd. Een gesprekje bij de ambulance leverde een wel heel bijzonder verhaal op.

Een man en een vrouw op een scooter waren te val gekomen, nadat ze werden aangereden door een auto. De vrouw die achterop zat had last van haar nek en werd daarom nagekeken in de ambulance. Toen de agente poolshoogte kwam nemen, vroeg de man juist aan de ambulancebroeder hoe het met zijn vrouw ging. 

'Wat is er daaronder aan de hand?'
'De ambulancemedewerker zegt dat haar nek meevalt in vergelijking met wat er 'daaronder' aan de hand is', zo schrijft de agente op Facebook. De man stelde vervolgens de vraag, wat er daaronder dan precies aan de gang was. Die vraag zorgde voor een zeer ongemakkelijke stilte, die uiteindelijk werd doorbroken door de ambulancebroeder: 'Ze is zwanger'.

'De man kijkt vol ongeloof naar zijn vrouw en springt de ambulance in. Ik hoor hem tegen zijn vrouw zeggen: "Is dit echt waar? Is het waar?" De vrouw knikt voorzichtig van ja. De man kan zijn geluk niet op, een overvloed van kusjes voor zijn vrouw volgt', zo schrijft de agente. Wat volgt zijn een heleboel felicitaties en gelukswensen.