Start van hoofdcontent

Stad

nl

Fajah Lourens: 'Baby gegooid, vader niet met baby gesprongen'

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 24 juli 2016, 13.35 uur

Fajah Lourens, de zus van de vrouw die vrijdag betrokken was bij het familiedrama in de Eendrachtstraat, zegt dat de baby daarbij uit het raam gegooid is.

Bij het drama in de Rivierenbuurt kwamen de vader, baby en oma om het leven. De vader draaide in het huis van zijn moeder door toen zijn ex, de zus van Fajah Lourens, de baby kwam ophalen. De man trok een handgranaat en sleurde zijn ex een kamer in, die later wist te ontkomen. De oma was vermoedelijk daarvoor om het leven gebracht.

Lees ook: Vader (32), baby en oma komen om bij familiedrama in Zuid

De politie zei in eerste instantie dat de vader vervolgens met de baby in zijn armen uit het raam sprong, maar Fajah Lourens bestrijdt dat. 'Deze ongelofelijk zieke man gooide lieve kleine Elfin uit het zolder raam. Hij sprong daarna zelf. Hij had niet eens de liefde voor hem om hem vast te houden tijdens de sprong', schrijft ze op Facebook.

Buurtbewoners lieten eerder al aan AT5 weten dat de baby eerst gegooid is, maar de politie wil dat niet bevestigen. 'Het is misschien een klein verschil, maar voor ons van grote waarde', stelt Fajah Lourens.