Start van hoofdcontent
nl

Lauren Verster maakt programma over de Wallen

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 3 september 2016, 19.06 uur

Lauren Verster (36) is samen met haar nieuwe liefde Jasper gaan samenwonen op de Wallen. Het leren kennen van haar nieuwe buurt heeft Lauren vastgelegd met een camera.

En zeg nou eerlijk: het is jammer als Lauren die beelden voor zichzelf houdt. En dat doet ze gelukkig ook niet, er komt namelijk een tweeluik bij AvroTros op NPO 3.

Jort Kelder
Lauren is niet onbekend in Amsterdam. Met haar vorige vriend Jort Kelder woonde ze lange tijd in Noord. De presentatrice had met de woning in Durgerdam de beschikking over een totale woonoppervlakte van 190 vierkante meter, verdeeld over acht kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Voor haar programma 'Lauren!' regisseerde ze in 2015 op de zolder van de woning in Noord zelfs een pornafilm

Het nieuwe appartement van Lauren is met een oppervlakte van 140 vierkante meter iets kleiner dan haar oude woning in Durgerdam. De woning heeft in totaal drie slaapkamers en één badkamer. De huur bedraagt 2500 euro per maand. 

Rosse Buurt
Maandag wordt om 22.10 uur de eerste aflevering van 'Lauren!' uitgezonden. Volgens AvroTros krijgen we antwoord op de vraag: 'wat speelt zich nou daadwerkelijk af in de 'Rosse buurt?'.