Start van hoofdcontent

Stad

nl

Studenten en personeel HvA vieren feestje met disco- en ballenbaklift

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 26 september 2016, 17.00 uur · Foto: Facebook / Lipton Ice Tea

Laserlichten, discomuziek en duizenden ballen, iedereen die morgen in het Wibauthuis moet zijn voor werk of studie kan het in de lift tegenkomen. HvA-medewerker Pieter Claeys won een wedstrijd en kreeg twee 'feestliften' cadeau, hij koos voor het gebouw aan de Wibautstraat.

De wedstrijd voor de disco- en ballenlift werd uitgeschreven door frisdrankfabrikant Lipton. Toen Claeys de oproep via Facebook zag reageerde hij meteen: 'Zo'n ballenlift kan net die nodige ontspanning opleveren die ze wat relaxter maakt voor hun tentamens.' Veel studenten zijn nu namelijk bezig met hertentamens na een lange zomervakantie. Bovendien vindt hij de actie perfect bij het studentenleven passen. 'Het is ook gewoon een leuke tijd hebben met anderen en dingen doen die je nog niet eerder gedaan hebt - zoals in een ballenbaklift springen!'.

Claeys won de wedstrijd en daarom is het morgen feest op de HvA. Twee van de twaalf liften in het gebouw worden dan omgetoverd. Dus is het altijd al je droom geweest om zwemmend in een zee van ballen op te stijgen, of neer te dalen, dan is de HvA morgen the place to be.