Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Vuurwerk en zingende supporters tijdens training voor Klassieker

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 22 oktober 2016, 21.44 uur

Fans kijken er al wekenlang naar uit: het duel tussen Feyenoord en Ajax morgenmiddag in de Kuip. En omdat er nog steeds geen Amsterdamse supporters mee mogen reizen naar Rotterdam, was vandaag de laatste kans om de spelers te steunen. En daar kwamen duizenden supporters op af!

De Ajax-supporters maakten massaal van de gelegenheid gebruik om de spelers op de laatste training voor de Klassieker nog even aan te moedigen. Het vertrouwen in de goede afloop morgen is uiteraard groot, de meeste fans voorspellen een dikke winst voor Ajax.

Ajax is momenteel in prima vorm en won de laatste zes competitiewedstrijden. Maar de Rotterdammers hebben tot nu toe alle negen competitiewedstrijden gewonnen. 'Maar tot nu. Tot morgen', zegt een supporter vastberaden. 'Wij zijn ook in een flow terecht gekomen, dus ik denk wel dat Ajax morgen goede zaken gaat doen', voegt een ander er aan toe. 

De Klassieker begint morgen om 14.30 uur. Mocht u de wedstrijd niet via FOX kunnen kijken, op het twitterkanaal van AT5 plaatsen we live updates.