Start van hoofdcontent
nl

Knallend feest in Amstel Hotel: Drake, Jamie Foxx en enorm vuurwerk

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 22 januari 2017, 10.34 uur · Foto: Twitter / @WordonRd

Een dertienjarige jongen moet vannacht het feest van zijn nog jonge leven hebben gehad in het Amstel Hotel. Er was vuurwerk, acteur Jamie Foxx kwam een glas champagne drinken en wereldster Drake verzorgde een optreden.

Het prestigieuze hotel was afgehuurd voor een bar mitswa-feest waar werkelijk alles uit de kast is getrokken om het een onvergetelijke avond te maken. Zo waren er ook bekende namen van eigen bodem: Najib Amhali, Sunnery James, Ryan Marciano en Lange Frans.

Voor één van de ingehuurde beveiligers was het ook een memorabele avond: 'Was zo dope om de beveiliging te doen van Drake en Jamie Foxx. Alleen ben ik nu doof van al die gillende vrouwen.'

Drake at a bar mitzvah in Amsterdam. pic.twitter.com/nue31px6fD

— Word On Road (@WordOnRd) January 22, 2017

Het feest werd onderbroken door een minutenlange vuurwerkshow aan de achterkant van het hotel. En dat werd ook opgemerkt in de omgeving. 'Enorm veel vuurwerk opeens, wat is er aan de hand?', vroeg raadslid Dilan Yesilgoz zich af. 

Drake trapt deze week het Europese gedeelte van zijn Boys Meets World Tour af. Donderdag, vrijdag en zaterdag staat de Canadese rapper in de Ziggo Dome. Zijn concerten waren aanvankelijk gepland voor dit weekend maar werden verplaatst 'wegens onvoorziene omstandigheden'.  

Iemand houdt een bruut feestje en ik ben weer aan het werk. Naturellement. pic.twitter.com/VorEU6WJDV

— Angela Carper (@csidokter) January 21, 2017