Dave Roelvink verlaat Amsterdam

Hij woonde nog maar zes maanden op zichzelf in Zuid, maar Dave Roelvink heeft besloten de stad te verlaten.

RTL pakte vorig jaar groots uit toen de zoon van zanger Dries Roelvink het ouderlijk huis wilde verlaten: er werd een online serie gelanceerd. In de eerste uitzending bleek de zoektocht nog niet echt succesvol: geen enkele Amsterdamse makelaar durfde het met de plaatjesdraaier aan vanwege zijn verleden. Roelvink werd in 2014 opgepakt in verband met een sieradenroof uit een villa in Burgerbrug. Later kwam daar ook nog een vervolging bij voor het verspreiden van een seksfilmpje.

Uiteindelijk werd er in aflevering twee van de serie een woning gevonden aan de Gabriel Metsustraat. Huurprijs: 1995 euro per maand. Maar nu, dik zes maanden na het verhuizen, kunnen de verhuisdozen alweer worden ingepakt. Dave heeft in Landsmeer een appartement gekocht voor ruim 227 duizend euro. Hiervoor krijgt hij een benedenappartement van 62 vierkante meter, meldt Bekende Buren.

Vrijdag werd het koopcontract getekend. En zoals dat tegenwoordig gaat: het moment werd gedeeld via Instagram 'New crib', schreef Dave.