Paradiso opent mogelijk nieuwe locatie in Nieuw-West

Rockende gitaren en gevoelige liedjes van singer-songwriters, muziekliefhebbers in Nieuw-West kunnen straks naar een nieuwe vestiging van Paradiso in hun eigen stadsdeel.

'Het stadsdeel wil ons daar heel graag hebben', zegt Mark Minkman, directeur van Paradiso tegen Het Parool. 'Omdat Nieuw-West nu maar een beperkt aantal culturele voorzieningen heeft en wij willen er graag heen.' De bedoeling is dat de locatie artiesten gaat aantrekken die bewoners van het stadsdeel graag willen zien. Minkman gaat in juli tijdelijk werken vanuit Nieuw-West om feeling te krijgen met de mensen.

Museum aan de Sloterplas
De mogelijke komst van Paradiso past binnen de plannen van het stadsdeel. Achmed Baâdoud, de voorzitter van het dagelijks bestuur van Nieuw-West, heeft al vaker laten weten dat hij graag een groot museum aan de Sloterplas zou zien.

Het is nog niet duidelijk waar de dependance van Paradiso moet komen. Minkman wil graag gaan programmeren in een oud bedrijfspand. 'Maar het kan ook nog zo zijn dat we voor popups gaan', zegt Minkman. 'Dus dat we elke keer ergens anders gaan zitten of dat we iets in de buitenlucht doen.'

Initialiseren Google Maps
  • Kaart
  • Street view
  • Als er geen beeld verschijnt, is de locatie te ver weg van een street view locatie