Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Finale Europa League na 24 minuten uitverkocht

16 mei 2017, 12.42 uur · Aangepast 16 mei 2017, 13.27 uur · Foto: Flickr commercial use allowed

Heb je nog geen kaarten voor de finale tussen Ajax en Manchester United op 24 mei? Dan heb je nu écht een probleem, want de wedstrijd is officieel uitverkocht.

Om 10.00 uur kregen de seizoenskaarthouders de laatste kans om kaartjes voor de finale in Stockholm binnen te slepen. Rond 10.24 uur bleken de tickets voor het Ajax-vak uitverkocht te zijn. Gisteren vond ook al een verkoopronde plaats voor de uitkaarthouders. 

Naast blijdschap is er vanzelfsprekend ook veel verdriet te vinden op het internet. De een klaagt over de Ajax-site die erg sloom was en dat de kaartverkoop eigenlijk één minuut te vroeg begon, de ander houdt het optimistisch: 'Het had niet zo mogen zijn, dan maar kijken op 't Museumplein', aldus een twitteraar.

De eerste advertenties op Marktplaats beginnen ook al binnen te stromen. Men moet denken aan 1.000 euro per kaart, maar dat bedrag kan nog oplopen.

De kaarten in het #Ajax-vak voor de Europa League finale zijn uitverkocht! #UELfinal #Ajax #ajaman pic.twitter.com/XEMhTl9MnM

— Ajaxinside (@ajaxinside) May 16, 2017