Start van hoofdcontent

Stad

nl

Werkgever dansende beveiliger: 'Te gek om zo uit je dak te gaan!'

6 juni 2017, 23.45 uur

De dansende beveiliger die afgelopen weekend viral ging met zijn dansmoves kan niet alleen op lof rekenen van het internet, maar ook van zijn werkgever.

In een mail aan AT5 legt Paco Voorhans van veiligheidsbedrijf 't Kollektief uit dat 'Lorenzo afgelopen weekend voor ons als beveiliger aan het werk was op Amsterdam Open Air.'

'Om enige verwarring voor te zijn: Wij vinden het helemaal te gek als iemand tijdens zijn werk zo kan genieten en toch nog in staat is om zijn werk goed te doen. Als het hem dan nog lukt om iedereen er uit te dansen en zoveel credits op te bouwen dan kunnen we dat alleen maar toejuichen'.

Zuur
Lorenzo legde vanmiddag in een verslag van AT5 uit dat hij dacht dat zijn werkgever niet zat te wachten op zijn moves, maar dat blijkt niet waar te zijn. Integendeel zelfs: 'De opmerking van een klein aantal zure beveiligers die vinden dat hij zich uitsluitend met zijn werk bezig moet houden gaat er bij ons dus niet in. Voor ons is hij momenteel het voorbeeld van een representatieve beveiliger en een absolute dansbaas', aldus het beveiligingsbedrijf.