Gigantische 34 op de Arena: Ajax hangt spandoeken op voor Nouri

Aan de buitenkant van de Johan Cruijff Arena hangen sinds vanochtend twee enorme spandoeken met daarop het nummer 34, het rugnummer van Abdelhak Nouri.

De middenvelder van Ajax liep zwaar en blijvend hersenletsel op en ligt sinds 8 juli in het ziekenhuis. De spandoeken zijn opgehangen omdat Ajax vanavond haar eerste officiële thuiswedstrijd van het seizoen speelt. Onder het rugnummer van Nouri staat de tekst geschreven Stay Strong Appie.

Lees ook: Broer Nouri bedankt voor eerbetoon: 'Ik zal alles fluisteren in zijn oor'

Nieuwe beelden van Nouri
De doeken zijn niet het enige eerbetoon aan de 20-jarige speler. Op de grote stadionschermen wordt voorafgaand aan de wedstrijd tegen OGC Nice een nieuwe clip met beelden van Nouri vertoond. Maar ook de andere schermen in het stadion zullen een eerbetoon aan Nouri tonen.

Maar niet alleen Ajax zorgt voor Nouri-spandoeken, de F-side heeft inmiddels ook een foto gepubliceerd van hoe zij 'De koning van Geuzenveld' zullen eren.

Vanavond om 20.45 uur bepalen Ajax en Nice wie er doorgaat naar de volgende voorronde van de Champions League. Vorige week werd het 1-1 in Frankrijk.

Initialiseren Google Maps
  • Kaart
  • Street view
  • Als er geen beeld verschijnt, is de locatie te ver weg van een street view locatie