Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajax tegen Sky Sports: 'Wij verkopen Davinson Sanchez niet'

14 augustus 2017, 01.05 uur · Foto: Ajax

De soap rondom de Colombiaanse Davinson Sanchez houdt voorlopig nog niet op. Gaat de verdediger nou wel of niet naar het Engelse Tottenham Hotspur voor een recordbedrag van veertig miljoen euro? Voorlopig lijkt Ajax in ieder geval de deur dicht te houden.

Een woordvoerder van de club heeft namelijk tegen Sky Sports News gezegd dat ze Sanchez deze zomer niet willen verkopen. 'Hij heeft vorig jaar een vijfjarig contract getekend en we willen hem niet laten gaan', aldus een Ajax-woordvoerder. 

Dit zou ook door Marc Overmars (directeur voetbalzaken) aan de verdediger en zijn zaakwaarnemer zijn verteld. 'Hij is een geweldige speler en heel belangrijk voor ons. Daarnaast geven we nooit commentaar op geruchten rondom mogelijke transfers', zo tekent Sky Sport op uit de mond van de zegsman.

Blijft Sanchez bij Ajax, met het inmiddels door de Amsterdammers verbeterde contract, of gaat de Colombiaan toch naar de Spurs voor een bedrag van zo'n veertig miljoen euro (of meer)? Zo'n hoge transfersom zou direct een record zijn voor Ajax.

Tottenham heeft in ieder geval nog achttien dagen om Sanchez los te peuteren van Ajax. Dan sluit de transfermarkt.