Start van hoofdcontent

Cultuur

nl

Amsterdammers kunnen ontbijten met 'bokspartij van de eeuw'

16 augustus 2017, 15.14 uur · Aangepast 18 augustus 2017, 17.42 uur · Foto: Flickr.com / NFL Steam

Ze worden gezien als twee van de grootste vechters van het moment: de Amerikaanse bokser Floyd Mayweather en de Ier Conor McGregor, een grote naam in de Mixed Martial Arts (MMA). Op 26 augustus nemen de twee het tegen elkaar op in Las Vegas en die wedstrijd is op meerdere plekken in de stad op een groot scherm te bekijken.

Vanwege het tijdsverschil met Amerika is de wedstrijd vermoedelijk op 27 augustus tussen 7.00 en 10.00 uur in Nederland te zien. Op meerdere plekken worden daarom boksontbijten georganiseerd. Zo kunnen liefhebbers bij Roest kijken naar het gevecht met een 'breakfast of champions'. Ook bij Belushi's, Café Broer, Molly Malone's, Cannibale Royale en de Butcher Social Club kan er gekeken worden naar de knokpartij.

Tientallen mensen hebben via Facebook al laten weten naar de boksontbijtjes te komen. Maar vind je dat zelf allemaal wat veel, thuis is de wedstrijd ook te bekijken via Fox Sports.  Mocht je nu denken wie zijn Floyd Mayweather en Conor McGregor, kijk dan even onderstaande filmpjes.