Start van hoofdcontent

Ajax

nl

'Ajax slaat bod 50 miljoen voor Dolberg af'

23 augustus 2017, 12.27 uur · Aangepast 23 augustus 2017, 16.45 uur

Na het vertrek van Sanchez voor het recordbedrag van 40 miljoen euro, zou Ajax opnieuw een recordbedrag geboden hebben gekregen voor Kasper Dolberg. AS Monaco zou 50 miljoen euro over hebben gehad voor de aanvaller.

De Ajax-directie maakt volgens De Telegraaf zijn woorden waar dat er niemand meer verkocht gaat worden deze transferperiode. De club zou het bod namelijk hebben afgeslagen.

Monaco is intussen druk bezig met onderhandelen met Paris Saint-Germain over de verkoop van hun Kylian Mbappé. Daar zou Dolberg dan voor in de plaats moeten komen. Maar de Amsterdammers weigeren de negentienjarige aanvaller dus te verkopen.

Intussen hoopt Ajax Siem de Jong weer terug te halen naar Amsterdam. De middenvelder keerde na een verhuurperiode bij PSV deze zomer terug bij Newcastle United. De eerste wedstrijden van het seizoen kwam hij niet aan spelen toe. Na een telefoontje met trainer Marcel Keizer zou De Jong hebben gekozen voor een terugkeer naar de club waar hij in 2014 weg ging en aanvoerder was. Bij Newcastle had De Jong nooit een basisplaats.