Komen de Rolling Stones naar Q-Factory?

Ze zijn in (de buurt van) Nederland en staan zaterdag in de Johan Cruijff Arena. Morgenavond vindt op een groot scherm de première plaats van de intieme show, die de Rolling Stones twee jaar geleden in Hollywood gaven. De grote vraag is: is de band zelf hierbij ook aanwezig?

Het lijkt namelijk mogelijk. De Stones hebben morgenavond geen concert op de agenda staan, de registratie die getoond wordt is van een intiem optreden en de capaciteit van Q-Factory mag je ook zeker intiem noemen. Tel daarbij op dat de band zaterdagavond in Amsterdam optreedt en hier dus al in de buurt moet zijn.

Foto: Jeroen Turksema

Om het allemaal nog een stukje geheimzinniger te maken heeft Q-Factory de afgelopen dagen tientallen posters door de stad verspreid met daarop het welbekende logo van de Rolling Stones en de datum 29 september. AT5 ontving veel vragen van Amsterdammers. 'Komt de band voor een clubshow naar de stad?'

Q-Factory zelf doet er telefonisch nog geheimzinniger over: 'De zaal is door het label van de band geboekt. Verder mogen wij er niks over zeggen.' Het blijft dus nog even afwachten of Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts morgenavond acte de présence geven.