Start van hoofdcontent

Stad

nl

Gedoe in supermarkten door storing met cadeaukaartjes

18 november 2017, 16.41 uur · Aangepast 18 november 2017, 17.23 uur

Door een storing met cadeaukaartjes zijn er wat mensen boos op de Albert Heijn.

Mensen die meespelen met een bepaalde loterij, ontvingen onlangs een pasje met een tegoed van 12,50 euro voor duurzame producten. Ook al maken de meeste deelnemers alleen maar een maandelijks bedrag over om goede doelen te steunen, tóch lijken ze wel gebruik te willen maken van de cadeaukaart. Alleen kan dat momenteel niet.

Niet netjes houden?? Jij durft wel zeg!!!!!! Dit is al de 4e keer in 2 maanden dat jullie mijn weekend en mijn rug verkloten!!! Zijn jullie @albertheijn, of de E.O.????

— Claudio_Salvatore76 (@salvatore1976cs) November 18, 2017

Dat leverde rond drie uur vanmiddag direct opstoppingen en teleurstelling op bij de kassa's van de supermarkten. Het leidde ertoe dat de loterijdeelnemers zélf hun duurzame producten moesten betalen. En wie dan liever zijn geld terug wilde, moest naar de servicebalie om die producten in te leveren en vervolgens terug de winkel in om goedkopere, niet-duurzame producten te halen.

Maar ik ben al voorbij de kassa. En kon bij de service balie om het te regelen. Dat hielt in boodschappen terug geven en van de week weer komen. Maar je gooit dingen in je kar omdat je ze nodig hebt. Kan dat niet bij de ingang worden vermeld.

— Ronald (@RonaldKribbe) November 18, 2017

Albert Heijn werkt nog aan het oplossen van de storing.

@albertheijn doemaarduurzaam actie zou volgens caissière -ah geleen- met 2 wkn verlengd worden ivm storing systeem. klopt dit? Hoe wordt dit gecommuniceerd? Heb nu 12,50 cash moeten afrekenen en kaart ongebruikt mee naar huis. Niet zo blij nu!

— Jeroen Schoonen (@jschoonen) November 18, 2017