Start van hoofdcontent

Stad

nl

Amsterdamse figuranten gezocht voor Nederlandse versie Suits

28 november 2017, 19.53 uur · Aangepast 28 november 2017, 20.28 uur

Voor wie de toekomstige prinses Meghan Markle achterna wil is er nu een kans: voor de Nederlandse versie van de advocatenserie Suits zijn figuranten nodig. Markle is bekend dankzij haar rol in de hitserie en is nu verloofd met de Britse prins Harry.

De achtdelige serie heet De Zuidas en gaat over een groep ambitieuze advocaten die te maken krijgt met financiële schandalen, handtastelijke cliënten en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen. De opnames zijn vorige week begonnen en duren nog tot eind februari. 

Geen ervaring
Voor veel van de opnamedagen zijn nog figuranten nodig. Zo zoekt castingbureau MULTA Casting nog naar figuranten voor op 3 december. Het is vooral belangrijk dat de figuranten eruit kunnen zien als een advocaat of secretaresse, maar ervaring is niet nodig. Verder lijkt het castingbureau het leuk als er echte Amsterdammers in de serie schitteren.

In de serie spelen Annet Malherbe en Mark Rietman de hoofdrollen van twee topadvocaten. Ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en Bram Suyker spelen in de serie.