Veel kritiek op Erik ten Hag na dramatische verdediging in eerste helft Ajax-Excelsior

6 mei 2018, 17.57 uur · Aangepast 6 mei 2018, 18.11 uur

Voetbaltrainer Erik ten Hag is vanmiddag flink uitgefloten door zijn eigen supporters tijdens de eerste helft in de uitwedstrijd tegen Excelsior.

In de 19e minuut scoorde De Ligt wel heel gemakkelijk de eerste 1-0. Nadat De Ligt de bal terugspeelde, stond resverdedoelman Lamprou uit het doel. Daardoor rolde de bal langs Lamprou heen, wat een enorm lawaai veroorzaakte uit het vak van de Ajacieden. Meerdere Ajax-supporters zongen 'Erik rot op!'

Het uitfluiten is een domper voor de trainer en de Ajacieden. Vlak voor de rust zongen de supporters van Excelsior nog 'Slaap kindje slaap', vanwege het lage niveau van de Ajacieden.

Het is de laatste wedstrijd van het seizoen waarin Ajax uit speelt tegen de Rotterdammers.