Start van hoofdcontent

112

nl

Pizzeria in Noord volledig uitgebrand

28 mei 2018, 08.46 uur · Aangepast 28 mei 2018, 10.38 uur

Een Papa John's pizzeria aan het Mosveld in Noord is in de nacht van zondag op maandag volledig uitgebrand. De brand ontstond rond 4.00 uur. Vermoedelijk is de brand aangestoken.

De brandweer kon het vuur snel onder controle krijgen, maar de schade is toch groot. Voor het pand trof de politie straattegels aan die vermoedelijk zijn gebruikt om de ruiten van de zaak mee in te gooien. De tegels zijn door de politie meegenomen voor onderzoek. 

Het pand is nu afgesloten. Later vandaag zullen politie en brandweer het pand nog komen onderzoeken om de brandhaard vast te stellen. Een naastgelegen sportcentrum raakte ook beschadigd door de brand. De twee scooters die in de Papa John's geparkeerd stonden, gingen verloren.

#Brand in #winkel #pizzeria papa John's lijkt sterk op #brandstichting! vannacht kwam om 03:55 uur de melding aan het Mosveld in #Amsterdam Als pol en brw tp komt slaan de vlammen uit de winkel. Stenen en straattegel veilig gesteld door politie. @Politie_Adam @BrandweerAA. pic.twitter.com/M8FyHKUtX2

— Martin Damen (@martindamen58) May 28, 2018