Jong Ajax pakt drie punten tegen RKC Waalwijk ondanks rode kaart

19 oktober 2018, 22.21 uur · Aangepast 19 oktober 2018, 22.41 uur

Jong Ajax heeft vanavond met 2-1 gewonnen van RKC Waalwijk op sportcomplex de Toekomst.

Danilo Pereira maakte in de 34ste minuut de openingstreffer en zette de ploeg van Michael Reiziger op een voorsprong. Lang konden de Ajacieden er niet van genieten: binnen tien minuten kwamen de Waalwijkers op gelijke hoogte.

Weer Pereira
Na de rust kreeg Navajo Bakboord vrij snel een rode kaart na een overtreding en moest Jong Ajax met tien man verder. Meerdere kansen volgden voor RKC Waalwijk maar zij slaagden er niet in te scoren.

Jong Ajax kwam in de 85ste minuut toch weer op voorsprong, door wederom een schot van Pereira. De bezoekers uit Waalwijk maakten het vlak voor het eindsignaal nog even spannend. Maar een inzet kon door Ajax worden weggewerkt.

49. Aiiii. Navajo Bakboord krijgt een rode kaart na een overtreding op de helft van RKC. #JongAjax moet met 10 man verder.#jajrkc pic.twitter.com/22ZXFpdi33