Start van hoofdcontent

Stad

nl

Workshop Sieraden maken

27 april 2010, 22.52 uur · Aangepast 29 april 2010, 12.40 uur

Pink Pepper Amsterdam wilt u kennis laten maken met het bedrijf en dus geven zij een gratis workshop.

"Het gaat goed met het ludieke franchiseconcept van Pink Pepper. Pink Pepper organiseert inmiddels workshops en activiteiten voor bedrijven en particulieren in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Doetinchem, Nijmegen en Zwolle. Zeker in tijden van crisis geeft een beproefde formule meer zekerheid voor startende ondernemers en de kracht van het grote geheel heeft dan ook vele voordelen", aldus Pauline Trooster en Natasja van den Heuvel de nieuwe eigenaren van Pink Pepper Amsterdam. "Bovendien leent het Pink Pepper concept zich uitermate goed om flexibel in te spelen op de behoefte van de markt. Mag het een onsje meer zijn dan organiseren we wat luxere arrangementen en voor de mindere tijden hebben we de budgetpakketten en budgetarrangementen in het leven geroepen."

Jaarlijks nemen nu al meer dan 25.000 klanten bij Pink Pepper een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest af. Op 1 april is de nieuwe vestiging van Pink Pepper in de regio Amsterdam, Amstelveen en Diemen gestart met leuke workshops, arrangementen en zakelijke uitjes voor groepen die van een bijzonder moment een nog specialere gebeurtenis willen maken. Om de bewoners van Amsterdam en omstreken kennis te laten maken met Pink Pepper bieden zij een gratis* workshop Sieraden maken aan.

Wat: Workshop kettingen, armbandjes, oorbellen, telefoon- of sleutelhangers, of de nieuwste hits: de bubble- en wrap armband maken.
Wanneer: Zondag 6 juni, 14.00 tot 16.30 uur. 
Entree: Gratis! Je betaald alleen voor de materialen.
Aanmelden: Stuur dan een mailtje naar [email protected]