Start van hoofdcontent

Stad

nl

Auto van vermiste Shuyung Lam gevonden

18 juli 2010, 12.59 uur · Aangepast 20 juli 2010, 10.48 uur

De auto van de vermiste Shuyung Lam, eigenaar van snackbar Mercurius in Noord, is gisteravond aangetroffen op een parkeerplaats aan de Laanweg in Noord.

De politie kreeg zaterdagavond na de nieuwsuitzending van AT5, waarin aandacht werd besteed aan de vermissing, een telefoontje dat de Citroën bestelauto van de vermiste man al een aantal dagen op een parkeerplaats stond.

Toen de politie ging kijken vond ze inderdaad de bestelwagen, van de 57-jarige man is voor zover bekend nog geen spoor. De technische recherche heeft het gebied rond de auto afgezet en uitgebreid gezocht naar sporen. Daarbij werden een politiehelikopter, een boot en speurhonden ingezet. De auto is meegenomen naar het politiebureau om onderzocht te worden.

Vanmorgen heeft de politie opnieuw een uitgebreide zoekactie gehouden, weer met inzet van een helikopter en een boot. De politie laat aan AT5 weten nog met alle mogelijke scenario's rekening te houden wat betreft de vermiste Shuyung Lam.

De politie verzoekt mensen die iets weten over waar Lam kan zijn, contact met hen op te nemen. Dat kan via het volgende nummer: 020-5592200.  U wordt dan meteen in contact gebracht met het rechercheteam van deze zaak.

AT5 sprak de geschokte en bezorgde buren van de snackbar op het Mercuriusplein.