Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Aissati onbereikbaar voor zaakwaarnemer

29 augustus 2011, 17.37 uur · Aangepast 4 september 2011, 00.37 uur

De relatie tussen Ajacied Ismaïl Aissati en zijn zaakwaarnemer Rodger Linse staat onder druk. De 23-jarige linkspoot heeft nauwelijks nog contact met zijn zaakwaarnemer.

Dat laat Linse aan AT5 weten. En dat is heel vreemd, want Aissati heeft nog tot woensdag (de deadline van de transfermarkt) de kans om zijn voetbalcarrière een nieuwe impuls te geven.

Dit seizoen traint Aissati bij Jong Ajax. In Amsterdam staat hij nog tot volgend jaar onder contract maar de kans op speeltijd in Ajax 1 is nihil. Linse heeft voor de linskpoot aanbiedingen van clubs uit binnen- en buitenland op zak. Maar Aissati laat niks van zich horen. Zijn zaakwaarnemer is stomverbaasd en begrijpt er niks van.

Met de naderende sluiting van de fransfermarkt is het belangrijk dat Aissati een besluit gaat nemen over zijn toekomst. Clubs uit Spanje en Nederland hebben concrete interesse in Aissati. De linkspoot was niet voor commentaar bereikbaar. Hij is op dit moment in Marokko voor interland met het nationale elftal.

Vorig seizoen speelde Aissati op huurbasis voor Vitesse. Daar speelde hij 29 wedstrijden. Vitesse wilde hem kopen, maar Aissati ging niet akkoord met de voorgestelde clausules.